Αρχική Σελίδα > Για την ANTINOOS  
Software Services Downloads Contact Us Εμφάνιση σελίδων στα ΕλληνικάView Pages in English

  Για την ANTINOOS
  Συνεργάτες

  Περιεχόμενα
  Αρχική Σελίδα

Για την ANTINOOS

Η Εταιρεία ANTINOOS ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1993 και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού, για την παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων σε κάθε τύπου Εκπαιδευτήρια.

Η ANTINOOS ήδη από τα τέλη του 1993 κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τα πρώτα της ολοκληρωμένα προϊόντα λογισμικού ΩΡΟΛΟΓΙΟ & ΑΒΑΚΙΟ. Προγράμματα πρωτοποριακά για την ελληνική αγορά πού συνάντησαν ενθουσιώδη αποδοχή από την εκπαιδευτική κοινότητα. Στο τέλος του 1996 η ANTINOOS ανέπτυξε επίσης την εφαρμογή ΙΧΝΩΡ, και στις αρχές του 2002 την εφαρμογή e-Μπλοκάκι.

Τα προϊόντα ΩΡΟΛΟΓΙΟ, ένα σύστημα αυτόματης δημιουργίας του ωρολογίου προγράμματος διδασκαλίας, και ΑΒΑΚΙΟ, ένα σύστημα διαχείρισης του μαθητολογίου των εκπαιδευτηρίων, έχουν μέχρι σήμερα εκατοντάδες εγκαταστάσεις, σε Δημόσια & Ιδιωτικά Σχολεία, σε Φροντιστήρια, αλλα και σε Κολλέγια, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ειδικά προσαρμοσμένες εκδόσεις των προγραμμάτων ΩΡΟΛΟΓΙΟ & ΑΒΑΚΙΟ έχουν εγκατασταθεί στα δημόσια σχολεία της Κύπρου ήδη από το 2003, μετά από σχετικό διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, και χρησιμοποιούνται με διαρκή υποστήριξη και αναβαθμίσεις μέχρι σήμερα.

H Εταιρεία έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα Εκπαιδευτηρίων, δίνοντας έμφαση στη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της, προσφέροντας εκπαίδευση, τηλεφωνική υποστήριξη, υποστήριξη μέσω Διαδικτύου, και ανάπτυξη βελτιωμένων εκδόσεων, έχοντας πάντα σαν γνώμωνα την πλήρη ικανοποίησή σας.

Για την ANTINOOS είστε κάτι παραπάνω από πελάτες, είστε συνεργάτες.

 
  ANTINOOS@LinkedIn
 Σύνδεση με LinkedIn
© 1997-2017 ANTINOOS Software Applications